Tiny Home 4you  
Het avontuur begint in een tiny house

Zelfbouw kit

Wij helpen uw dromen snel en voor minder waar te maken.

Door Ecobox TINY 659 zelfbouw kit te bestellen, kunt u eenvoudig en in korte tijd uw DROOMHUIS. Onze zelfbouwpakketten zijn de meest betaalbare optie. Ze zijn de perfecte balans voor diegenen die hun eigen kleine huis willen bouwen voor een klein budget, minder dan de prijs van een kleine gezinsauto. 

Met die kit heeft iedereen de vrijheid om een ​​nieuw klein huis volledig aan te passen aan zijn individuele smaak en levensstijl, tot in het kleinste detail. '

U krijgt een volledig geprefabriceerd klein huis, met binnen- en buitenbekleding, deuren en ramen met dubbele beglazing, ingebouwde water-, elektrische en airconditioningcommunicatie, eenvoudig in te passen en met gedetailleerde stapsgewijze gebruikershandleiding.

Dit zorgt voor een snel en eenvoudig bouwproces zonder onverwachte verrassingen, waaronder: bij het bepalen van het budget.

Voor wie de multifunctionele ruimtebesparende meubelen wil hebben die bij het andere model toegevoegd is, hebben we de mogelijkheid om deze te prefabriceren en in het pakket op te nemen. Deze optie helpt je om in korte tijd alle voordelen van ons tiny home te benutten.

Ook is er een mogelijkheid om samen met gespecialiseerde mensen te kijken naar andere mogelijkheden binnen het maken van de Tiny house. Wellicht heb je andere ideeën en kun je iemand gebruiken die er verstand van heeft. Laat het ons weten bij de aanvraag zodat we samen kunnen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om jullie droom werkelijkheid te maken. 

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 


E-mailen
Bellen